Proje ve Etkinliklerimiz

Şbt

SEDEP Öğretmen Akademisi, Çocuk Kütüphanesi, Sanat ve Tasarım Atölyesi, Sille Tabiat Okulu, Özdenetim 4.0, STOP(Sürdürülebilir Temiz Okul Projesi) Okulumuzda SEDEP Projesi aktif olarak uygulanmaktadır.

Şbt

İlimizdeki ilkokullarda öğrenim gören 3. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Başarmaya Hazırım Projesi'ne bizde Hakim Ömer Onsun İlkokulu olarak aktif bir şekilde katılım gösteriyoruz.

Şbt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan "Bizim Okulumuz" (Okul Merkezli Gelişim) projesi kapsamında yürütülen faaliyetler, yönerge ve proje takvimi doğrultusunda yapılmaya devam ediyor.

Okullarımıza dair belirlenen hedefler altı gelişim alanında (Fiziki Ortam İyileştirmeleri, Akademik İyileştirme, Sosyal Kültürel Sportif Faaliyetler, Gönüllülük Faaliyetleri, Projeler ve Diğer Faaliyetler, Okul Öncesinin Yaygınlaştırılması) düzenlenerek sistem üzerinden tanımlandı.

Mrt

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus + Ana Eylem (KA1) Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında hazırlanan "Her Çocuk Değerlidir" adlı ve 2019-1-TR01-KA101-072096 nolu projesine biz de dahil olduk.

Mrt

Hızlı nüfus artışı ve dijital gelişmeler ile doğal kaynakların aşırı tüketimi, insanlığın birincil sorunlarından olan çevre kirliliğini de beraberinde getirmiştir. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik çağ, aynı zamanda sağlığımızı tehdit etmekte ve çevreyi de kirleterek, ekolojik döngünün bozulmasına neden olmaktadır.

Tem

İlkokur Okul Gazetemiz İlk Sayısını çıkarttık. Okul gazetemizi okulumuzdaki eğitimi öğretim, sosyal, kültürel ve sportif çalışmaları öğrenci, veli ve çevremizle paylaşmak amacıyla yayın hayatına başladı.